24 Şubat 2009 Salı

değişik tığ işi örgü şapkalar



oooohhh sonunda bu şapkayıda yaptım...birgün bankaya gitmiştim uslu uslu sıramı bekliyodum amaaaan bide ne göriyim kadının birinin başında bu şapka olmazmı hemen antenleri açtım tabi netten örnek çıkarta çıkarta bakarak örnek çıkartmaya alıştık nasılsa tam örneği çıkartıcam benim numara yanmazmı gittim veznedeki memura bide fırça attım niye yakıyosun benim numaramı dedim kadın şaşkın şaşkın yüzüme bakıp nedenki dedi nedeni varmı ben örnek çıkartıyodum dedim...kadın beni ne bilsin gerçi samimi olduğum memurlardan biride onunlada oturup el işlerini konuşmuyom tabi kadın beni bilseki pazarda şapka modeli çıkarmak için milleti takip ettiğimi dahada gülerdi heralde model kafamdaydı ama örneği nerden bulıcam diye düşünürken tesadüfen örgücafe arkadaşıma gittim o bu örneği yapmamışmı amaaaannn havalara uçtum eee ben takıntılı kadınımdır taktım bikere bu örneğe teşekkürler örgücafe arkadaşım şimdi anlatıcam size nasıl yaptığımı


ayrıntılı anlatımı için diğer sayfama bakın hanımlar

http://nurunhobileri.blogcu.com/





5 yorum:

harosa dedi ki...

bir takintili sen bir de ben galiba:)) ben geceleri rüyamda bile örgü örüyorum psikologami gitsem ne yapsam bir tek kafamda hunim eksik birer hunimi alsak ne yapsak:))

Nalan Kaplan dedi ki...

Şapka çok güzel olmuş eline sağlık,paardaki takip olayına çok güldüm süpersin :)) sevgiler...

Marifetane hobi dedi ki...

merhabalar canım, yaklaşan mevlid kandili ve kutlu doğum haftası

sebebiyle yasin, kuran hatmi ve salavat okumaları başlattık.blogumu

ziyaret ederek katılımını bekliyorum.şimdiden hayırlı cumalar diliyerek

selamlar sevgiler bırakıyorum.

harosa dedi ki...

merhaba canım güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim ziyaretine geldim

Marifetane hobi dedi ki...

Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

bunlarada bakmak istermisiniz?

Related Posts with Thumbnails